2 D'ABRIL DIA MUNDIAL AUTISME

HOLA! COM JA VENIM ANUNCIANT FA DIES,  AQUEST DISSABTE 2 D'ABRIL S'HA CELEBRAT EL DIA MUNDIAL DE L'AUTISME, QUE COINCIDEIX TAMBÉ AMB EL DIA MUNDIAL DEL LLIBRE INFANTIL! AQUESTES CELEBRACIONS NO DEIXEN DE SER XICOTETES ANÈCDOTES O ACTIVITATS SIMBÓLIQUES QUE PODEN TINDRE POC DE RELLEU PERÒ  SON IMPORTANTS PERQUE MANTENEN VIVES REIVINDICACIONS JUSTES I PER TANT NECESSÀRIES.

COM QUE L'ESCOLA ESTÀ TANCADA DISSABTE, HEM DECIDIT CELEBRAR-HO AL NOSTRE COLE EL DILLUNS 4 D'ABRIL I PER AIXÓ TOTS ELS XIQUETS I MESTRES HAUREM DE PORTAR ALGUNA PEÇA DE ROBA DE COLOR BLAU, TAMBÉ HEM PREPARAT UNA SORPRESA, PROMPTE VEUREU LES FOTOS PENJADES AL BLOG.

VOS ADJUNTEM UN VIDEO QUE ENS HA SEMBLAT RESUMEIX MOLT BÉ L'ESPERIT QUE ES VOLT TRASMETRE AMB AQUESTA CELEBRACIÓ:ESTAR BLAU, UN ORGULL QUE ES POT COMPARTIRTOTS ENS VESTIM DE BLAU PER COMPARTIR

LA CLASSE DE LES ABELLETES
 
DIA MUNDIAL DE L'AUTISME AL CPIP "ELEUTERIO PÉREZ"
GRÀCIES A "ARNAL PACK" I A  TOTES I TOTS ELS QUE ENS HEU AJUDAT!

Comentaris

  1. Des de la responsabilitat social que creiem que tenim com a actors socials, des de Arnalpack sempre estarem per la feina d'encaixar ni que siga una peça del puzle. Gràcies a vosaltres

    ResponElimina
  2. DIR-VOS XIQUES, QUE FEU UNA TASCA INCREIBLE. M'AGRADAT MOLT SER UN EXEMPLE, JUNT AL MEU ALUMNAT, DE SOLIDARITZACIÓ AMB ELS SEUS COMPANYS I COMPANYES DE L'AULA CIL. UN BES XIQUES, NO CANVIEU.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada