2n DIA DE JORNADES DE SENSIBILITZACIÓ !

Avuí hem continuat amb les activitats programades, primer amb els xiquets i xiquetes de primer que han estat molt atents al video, han fer preguntes i han participat amb motivació en l'activitat proposada: "escrivim amb pictos" , han descobert com formar frases amb pictogrames i ho han possat en pràctica!

Després hem estat amb els xiquets de 4 anys, ells també han gaudit de l'activitat i han tingut l'oportunitat de conèixer un poc més l'aula CIL i el treball que es fa en ella! Han fet aportacions interessants, per ells els pictos estan per tot arreu perquè les mestres d'infantil utilitzen molt les imatges i dibuixos en les classes, ells també han fet una activitat amb l'ajuda de pictogrames en pegatines, han triat quins jocs els agraden més i han format una frase!

Per últim els alumnes de 4t també s'han mostrat molt interessants en especial amb el video i després d'algunes reflexions, ens han ajudat creant pictos per elaborar un mural per a totes les classes amb les normes de companyerisme! JA VEUREU ELS RESULTATS FINALS EN UNA EXPOSICIÓ! Gràcies a tots per estar tan motivats!





Comentaris