JUNTS FEM UN GRAN PUZLE!


Amb motiu de la celebració de les V JORNADES DE SENSIBILITZACIÓ AMB L'AUTISME AL NOSTRE CENTRE QUE ES CELEBRARAN DEL DILLUNS 23 DE MARÇ AL DIJOUS 16  D'ABRIL, vos convidem aquest curs a participar en el gran puzle que formarem amb l'aportació de tots els qui formem l'escola. 

El 27 de novembre de 2007 l'Assemblea General de la ONU va adoptar una resolució que declarà el 2 de Abril com Día Mundial de Concienciació sobre el Autisme, amb l'objectiu d'informar i fer visible la realitat d'aquest trastorn. El text, promogut per Qatar i recolzat  per altres 50 països, va ser aprovat per consens en el Comité de Drets Humans de l'Assemblea General.

Una de les senyes d'identitat del nostre centre és la INCLUSIÓ i el respecte a la diversitat, per aixó vos convidem a formar part de la nostra comunitat educativa i a participar en aquestes jornades aportant la vostra peça per conformar aquest gran puzle on tots som necessaris. Per ajudar-vos a decorar la peça, vos adjuntem enllaços a pàgines, artícles, curts... PUNXEU SOBRE LES FOTOS.

barackobama      
autismoespañadmca




Comentaris