CONTES EN REALITAT AUGMENTADA, TOT UN DESCOBRIMENT!


ISBERGET Suport per a tauleta IKEA La superfície està inclinada perquè puguis seure i tenir la pantalla a l'altura dels ulls.És important tindre un faristol o idear alguna cosa que aprofite per ficar la tablet i no tindre que subjectar-la amb les mans, a nosaltres ens va molt bé el de Ikea ficant-lo per el costat més curt per tal que la càmera de la tablet caiga fora i puga captar les imatges a més tan sol val 2'50 euros.







La nostra companya de l'any passat Miriam, ens ha passat l'enllaç d'aquesta col·lecció de contes amb els que podem interactuar i inclús jugar! Es diu books Aralive , els contes valen 9'95 euros, nosaltres els hem comprat en Amazon, primer varem imprimir la versió de prova, i com que els van encantar, ara ja els tenim a l'aula. És impressionant vore com cobren vida tots els animals del mar, la selva, la granja, el bosc i la sabana, les apps les podeu descarregar en Adroid o en la App Store de forma gratuita i estan en castellà.


Ja estem esperant que isquen prompte a la venda Hansel y Gretel i el Arbol de Navidad!
 
meet_the_animals_la_sabana meet_the_animals_el_bosque meet_the_animals_la_granja meet_the_animals_el_mar meet_the_animals_la_jungla meet_the_animals_la_jungla meet_the_animals_la_jungla meet_the_animals_la_jungla

Comentaris