I JORNADA D'ÚS DE LES TAULETES DIGITALS

El passat dissabte 30 de febrer, al nostre poble es va celebrar la I Jornada de tauletes digitals per a l'educació especial. Des de principi de curs varem impulsar la iniciativa de formar un grup a nivell local de mestres de PT i AL i tots aquells mestres interessats en aquest tema, varem enviar un mail a tots els centres de primària i secundaria de La Vall convocant una reunió a la que va acudir prou gent, compartirem experiències i vam pensar contactar amb Manel Canseco ( assessor del Centre de Formació del Professorat de Castelló) per que ens tirara una maneta, així és com varem començar a dissenyar aquesta jornada.

Unes 140 persones es mostraren interessades en participar, i l'activitat va ser tot un èxit, Rosa Aparicio va vindre de Barcelona per mostrar-nos tot el que ella fa i practica com a mare i mestra d'alumnes amb TEA, la seua aportació va ser molt profitosa, després d'un breu descans mestres de diferents escoles vam contar la nostra experiència amb les tauletes digitals a l'aula, i per la vesprada vam continuar amb tallers d'apps creatives, i d'apps per a la comunicació i ajuda a nens amb necessitats específiques en aspectes motrius.

Varem tindre professionals de tota la provincia, inclós Morella! Així que ara tenim el repte de seguir treballant, aplicant el que hem aprés i compartint el que anem descobrint...
La Vall d’Uixó forma a 80 docentes en la utilización de las ‘tablets’ ( El Periódico Mediterraneo - 01/02/2016 )

Comentaris