INTERIOR I EXTERIOR

A les sessions dels tallers d'expressió que fem amb els 2 grups de 2n de primària, un grup de 1er i un de 3er, aquestes setmanes estem aprenent a distingir i analitzar les diferències entre l'exterior i l'interior que totes les persones tenim, alló que veiem i podem tocar i el que queda dintre, la nostra forma de ser...

Com que venen carnestoltes hem analitzat i hem experimentat amb les distintes característiques interiors i exteriors de personatges coneguts per tots del món dels contes.

Per altra banda hem fet dinàmiques que ens ajuden a distingir entre AMIC I COMPANY, hem aprés que els amics els triem, són aquelles persones en qui ens encanta estar, amb qui compartim moltes coses i a qui contem els secrets i coneixem molt. Els COMPANYS no els triem, són els que ens toquen en l'escola, en classes extraescolars, de majors quan treballem...HEM D'APRENDRE A SER BONS COMPANYS I COMPANYES, acceptant i mirant a qui tenim al costat. També hem fet dinàmiques de cooperació que ens ensenyen com fer equip i quines són les coses més importants a tenir en compte per treballar en grup.

MIREU QUE BÉ S'HO PASSEN

Comentaris