BONA SORT LETI!

La nostra estudiant de pràctiques de pedagogia, Leticia, que ha estat amb nosaltres molt de temps acaba les pràctiques aquesta setmana, hem passat molt bons moments amb ella, ha vingut a aprendre però ens ha ensenyat molt i pensem que està molt preparada per a ser una gran professional, els xavals i xavales que en un futur estiguen amb ella tindran molta sort perquè a mes de bona mestra és una gran xica!

Aquesta és la nostra despedida! QUE TINGUES MOLTA SORT EN EL FUTUR!

Comentaris

  1. M'agrada que els estudiants coneguen aquesta realitat que vivim en les aules i es puguen contagiar de la tasca que realitzem per poder unir-se al projecte de la inclusió. Molt bé Leticia!

    ResponElimina
  2. Después de muchas horas junto a todos vosotr@s me llevo una experiencia inolvidable, donde he podido vivir la realidad de unas personas que hacen una tarea dificil y dura pero que al final del camino es muy reconfortable y satisfactoria, ¡Muy satisfactoria!. Daros las gracias a vosotra (Dulce, Pili y Cristina) por el buen trabajo que haceis y las buenas compañeras y maestras que habeis sido conmigo, jamás podré agradeceros todo lo que me habeis enseñado. También a María, Catalín, Jose Javier, Ricard, Andrea, Nacho, Jesús y Saad por dejarme entrar en vuestra vida diaria. Os voy a echar mucho de menos pero sé que vuestras familias junto a estas magnificas profesionales llegareis muy lejos!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada