NOUS RACONS A LA CLASSE!

Hem creat nou racons a la classe:

  • el racó dels números i les lletres, de moment tenim dos activitats amb tapons: numeració fins al 20 i formar paraules amb 4 i 5 lletres, estan montades a la paret amb l'intenció que puguen realitzar-les drets, de moment hem provat i els encanta! ja anirem contan-vos i afegint de noves!

  • l'altre és el racó dels contes: on posem els contes que estem treballant, els materials que fem per dramatitzar-los, i treballar-los després a la pissarra digital amb activitats preparades amb el notebook, l'últim va ser el que Pili ens va enviar per a la tardor : " la fulla que volia volar" GRÀCIES PILI.

  • i també el racó del joc: ací treballem amb l'ajuda d'històries socials i guions de joc, activitats i jocs com el de les bitlles, pillar, dòmino, "escondite"...

  • altre raconet que estem treballant és el de les cançons a youtube, donat que'ls motiva tant escoltar i vore video clips de les cançons que més els agrada, hem elaborat un panell amb pictos de les imatges de cada video clip per que trien quina volen sentir quan els toque el racó i el torn del "xibiricú".



Comentaris