AVUÍ TALLER DE PICTOGRAMES!

Avuí tots els xiquets i xiquetes de primària han participat al taller de pictogrames, després de vore la presentació a la pissarra digital, hem reflexionat al voltant de la importància de la imatge com a vehicle de comunicació. Cada dia tots utilitzem pictogrames per comunicar-nos: emoticonos per al mòbil, símbols en els comandaments de la tele i la wii, icones per a les apps de la tablet, per trobar llocs quan arribem a un paÍs en el que parlen altre idioma que no comprenem, per identificar una marca o un logo... hem estat parlant de com ens faciliten els pictos la vida a  tots i com ajuden a les persones amb autisme, i hem tornat a vore el video que fa dos anys vam gravar contant a tots com i per a què utilitzem els pictos a l'aula cil del nostre col·le.



Després de vore el video i parlar molt, els xiquets de PRIMER I SEGON, s'han fet una història social de l'excursió que demà faran al BIOPARC.

Els xiquets de SEGON I TERCER CICLE han participat en el CONCURS DE PICTOS, primer han vist els exemples de fa dos anys i han descobert com  a l'aula CIL utilitzem els pictos que varen guanyar la passada edició per a identificar algunes assignatures com PLÀSTICA I EF.

Aquest curs tots participen dibuixant un picto per a la FESTA DE LA TARDOR, un altre per als JOCS FLORALS i un altre per a la SETMANA DE LA SENSIBILITZACIÓ. Després triarem un guanyador per a cada picto i el premi serà: que tots els xiquets de l'aula CIL i de l'escola utilitzaran per a sempre eixe PICTO per a identificar eixes festes.

Després hi haurà una exposició a l'entrada del centre!







Els xiquets d'infantil també han treballat amb pictos, han vist el conte de L'ANEGUET LLEIG amb pictogrames i després han fet una activitat per treballar el conte:
 PICTOCUENTOS

  • els d'infantil tres anys han ficat el títol amb pictos i han fet un dibuix
  • els d'infantil 4 i 5 anys han ordenat les escenes del conte i han confegit les frases de baix amb pictogrames.

Comentaris