APP PER A MARIA

Els alumnes de 2n de Baxillerat del IES Benigasló que cursen l'assignatura optativa d'informàtica (TIC), un any més col·laboren amb el nostre centre dissenyant apps per als xiquets de l'aula cil.

Aquest projecte va començar el curs passat, són un grup reduït d'alumnes que ens visiten, conèixen l'aula i com treballem i repleguen les possibles necessitats que puguen tindre els xiquets per dissenyar apps que'ls puguen ser útils en el seu dia a dia.

Aquest curs estan creant una app per a l'agenda de Maria, actualment existeixen moltes aplicacions que faciliten la comunicació dels alumnes amb TEA, però el que és dificil és trobar una que s'adapte a les necessitats particulars de cada persona, es per aixó que amb l'ajuda d'aquestos joves intentem crear apps totalment personalitzades que repleguen els gustos i necessitats concretes de cada alumne. 

Per als alumnes del IES BENIGASLÓ, també està resultant una experiència enriquidora perquè coneixen altres realitats i realitzen un treball que tindrà una utilitat pràctica.

Moltes gràcies també al seu professor JOSE VICENTE REBOLLAR NAVALON


Comentaris