APRENEM AMB LES TABLETES

Ja fa un temps que a la nostra aula utilitzem les tabletes digitals com eina de comunicació i també d'aprenentatge. Contínuament estem buscant i provant aplicacions per que'ns puguen ser d'utilitat per acompanyar en l'aprenentatge als nostres alumnes.

Visitem moltes webs que continuament ens ofereixen novetats en el camp de l'educació, tutorials, exemples clars d'usos d'aquesta tecnologia a l'aula...i també ens formem assistint a cursos, llegint artícles etc, que ens obren un enorme ventall de possibilitats per portar a l'aula.

Hem canviat el format del nostre blog per tal que pugau accedir directament des de l'encapçalament a l'apartat de les APPS, la nostra intenció és anar possant-vos enllaços a aquelles pàgines interessants i també comentar les apps que estem utilitzant, les que als alumnes més interessants els semblen, exemples d'usos...ESPEREM QUE VOS AGRADE I QUE FEU COMENTARIS...

En aquesta entrada vos ficarem un llistad de les pàgines que més consultem:

 : es tracta d'un projecte col·laboratiu on participen molts mestres i professionals de l'educació, comentant i aportant idees sobre l'us de les tabletes i mòbils a l'aula.
 : és el blog d'una mare que va començar mostrant-nos les apps que més utilitza, el iPad ha estat una ferramenta fonamental en la vida del seu fill, el que va començar com un blog on comentar apps ha acabat convertint-se en un lloc on reflexionar i compartir experiències al voltant de la diversitat funcional.

: són exemples i idees molt útils per treballar la incorporació de les noves tecnologies amb alumnes amb TEA dintre del context de l'aula ordinària.

: Elena E. Medina, és una mestra de PT que ja fa temps que utilitza apps en la seua aula i aconsegueix que els seus alumnes aprenguen i es mantinguen motivats, a més comparteix  les seues experiències amb tots i li estem enormement agraïts.

Kathy Schrock's Kaffeeklatsch : blooming apps
eduapps, recopilació i anàlisi de apps per a l'aula.

Comentaris